Moksa Cseppel kapcsolatban

 

1. Ki szedheti a Moksa Cseppet? Hány éves kortól ajánlott?

A Cseppet bárki fogyaszthatja. Allergén anyagokat nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes. 5 éves kor alatt napi 5 csepp fogyasztása az ajánlott, 5 éves kortól adható a 10 csepp.


2. A Moksa Csepp alkoholtartalma nem lehet ártalmas?

Szó sincs róla. Az Cseppben minimális mennyiségben található alkohol, épp csak annyi, amely az előállítás során az oldás stabilitását biztosítja. Ez az alkoholmennyiség semmiképp nem ártalmas, bármely gyógyszertári köptetőben vagy egyéb termékben ugyanennyi megtalálható. Kisgyerekek is fogyaszthatják. Ezt a mennyiséget sem szondával, sem vérvétellel nem lehet kimutatni.


3. A Moksa Csepp homeopátiás készítmény?

A Moksa Csepp nem homeopátiás készítmény, hanem homeopátiás elvek technológiai figyelembevételével előállított komplex készítmény. Ennek alapján nem indokolt, hogy a homeopátiás termékekre vonatkozó előírásokat tartsuk be, mint például, hogy mentholos termék használata tiltott. A Moksa Csepp fogyasztása mellett nyugodtan moshatunk fogat mentholos fogkrémmel, vagy használhatunk mentholos krémet, púdert.


4. Fogyasztható-e a Moksa Csepp bármilyen gyógyszer használata, szedése mellett?

A Moksa Csepp minden további nélkül fogyasztható egyéb gyógyszer alkalmazása mellett, azonban kérjük, ha azonos időben szedi azokat, akkor a gyógyszer/gyógyszerek és a Csepp bevétele között tartson legalább 20 perc szünetet.